Šonedēļ, no 6. līdz 9. septembrim norisināsies ikgadējais pārtikas nozares centrālais notikums Baltijas valstīs – starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde “Riga Food 2017”, kur apmeklētājus īpaši gaidīs “Vidzemes maiznīcas” stends, iepazīstinot ar veselīgu un vienlaikus gardu našķošanās veidu.
Izstādes “Riga Food 2017” apmeklētajiem būs iespēja iepazīties ar “Vidzemes maiznīcas” piedāvājumu, uzzināt vairāk par to, kā našķoties veselīgi, turklāt arī atbalstot vietējos ražotājus.
“Tuvojas rudens! Tas ir brīdis, kad gribas ieritināties zem segas ar tējas krūzi rokās un panašķoties. Tāpat šis ir laiks, kad vairāk jādomā par imunitāti, tāpēc ir svarīgi uzturā lietot pilngraudu izstrādājumus, kas satur vērtīgās olbaltumvielas, taukvielas, fosfolipīdus, šķiedrvielas, folijskābi, minerālvielas un vitamīnus, palīdzot uzlabot ne tikai veselību, bet arī izskatu,” norāda “Vidzemes maiznīcas” valdes priekšsēdētāja Ligita Liepiņa-Eglīte.
Kā ieteikumu gan drēgnajiem vakariem, gan ikdienas steigā, gan līdzi mazajiem skolēniem, Liepiņa-Eglīte iesaka izvēlēties “Vidzemes maiznīcas” ražoto produkciju.
Kā piemēram, viens no veselīgākajiem pārtikas produktiem pasaulē ir auzu cepumi, kas izgatavoti no kviešu miltiem, pārtikas klijām un maltām rozīnēm, satur bagātīgas uzturvielas. Auzu pārslas ir koncentrēts uzturvielu avots. Tajās ir magnijs, cinks, dzelzs, kālijs, B1 vitamīns, kalcijs, E vitamīns un augsts šķiedrvielu saturs.
“Auzu pārslas nostabilizē gan cukura līmeni asinīs, gan arī tauku daudzumu ķermenī,” skaidro “Vidzemes maiznīcas” valdes priekšsēdētāja.
Iesākoties jaunajam mācību gadam, gardie “Vidzemes maiznīcas” izstrādājumi noderēs arī ģimenēm ar bērniem, tas ir labs risinājums, kad nepieciešams iedot kādu našķi līdzi bērnam uz skolu, tādējādi mazinot viņa vēlmi iegādāties veikalu plauktos pieejamos neveselīgos saldumus.
“Vidzemes maiznīca” piedāvā arī augstākā labuma barankas, sausiņus un cepumus. Uzņēmums ražo graudaugu produktus, kas organismu ikdienā nodrošina ar enerģiju un parūpējas par nepieciešamajām uzturvielām, kā arī veicina gremošanas procesu. Uzņēmumam ir svarīgi ne tikai piedāvāt garšīgo, bet arī apvienot to ar veselīgo, tādējādi rūpējoties par saviem klientiem un to labsajūtu.
2 413 skatījumi